SHPALLJE PUBLIKE PËR ZGJIDHJEN E PJESMARRËSVE NË DY PANAIRE RAJONALE NË KILKIS, GREQI DHE STRUMICË

 

Download (PDF, 129KB)

Download (PDF, 149KB)

  SHPALLJE Numër 1 / 2016 Për dhënien me qera të lokalit afarist përmes ANKANDIT PUBLIK ELEKTRONIK
top