Njihuni me sekretarin e komunës së Kërçvës

Ramiz Rexhepi është i lindur më 29.12.1976 në fshatin Kollarë
Shkollën fillore e ka kryer në SHF “Rexho Rushit Zajazi” në Zajaz, ndërsa shkollën e mesme e kreu në SHMK “Mirko Mileski” në Kërçovë.
Ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Universitetin Shtetëror në Tetovë.
Ka qenë këshilltar në Këshillin e Komunës së Zajazit.
Në vitin 2007 është punësuar në Komunën e Zajazit. Ka qenë Udhëheqës i Njësisë për punë normativo – juridike dhe veprimatri të përgjithshme.
Ka udhëhequr me shumë projekte të realizuara në Komunën e Zajazit. Një ndër projektet më të rëndësishme që e ka udhëhequr është ai për përmirësimin e efikasitetit energjetik të shkollave në Komunën e Zajazit.
Nga dt.1 prill është Sekretar i Komunës së Kërçovës.

Image

Administrata e Komunës

Administratorët dhe udhëheqsit e sektoreve të komunës

 

top