Gëzuar Viti i Ri 2017

Gëzuar Viti i Ri 2017

Vizitë njerëzve që në këtë natë feste janë në krye të detyrës për një jetë më të mirë për të uruar të punësuarit për ndërrimin e motmoteve. Njësia e zjarrëfikësve, Urgjenca e spitalit, Reparti i fëmijëve dhe Stacioni i policisë në Kërçovë
Fatmirësisht organet e sipërpërmendura raportojnë se deri në këto çaste nuk ka asnjë problem në qytet.
Gëzuar Viti i Ri 2017

top