Gezofshi Kurban Bajramin…!

Gezofshi Kurban Bajramin…!

Qytetarë të dashur të Komunitetit Islam,

Gezofshi Kurban Bajramin…!

Zoti ua pranoftë flijimin për të gjithë të afërmit! Paçi shpërblimet e të Madhit Zot dhe mëshira e Tij mbretëroftë në familjen Tuaj! Le të jetë kjo festë madhështore e gëzimit, e begatshme me tërë mirësinë, paqen e urtësinë, dhe me këto vyrtyte, gjithmonë qofshin të mbushura zemrat Tuaja!

Me respekt,
Komuna e Kërçovës
Kryetar,
Fatmir Dehari

top